Wijn decoratie

Mars & More heeft altijd wel een leuke wijn decoratie of bar decoratie op voorraad om het genieten van een glas wijn of champagne extra bijzonder te maken. Een wijnflessen decoratie, decoratie wijnfles of wijnkurken decoratie, samen met de juiste bar aankleding en andere aantrekkelijke wijnaccessoires, zorgen ervoor dat een borrelavond nog gezelliger wordt. In onze uitgebreide wijncollectie vind je onder andere diverse sierkussens en fraaie windlichten met wijn decoratie. Met wijn decoratie van Mars & More is de sfeer tijdens het ‘borrelen’ altijd prima, zowel thuis als in de horeca!

Sierkussens met wijn decoratie

Zoek je als retailer sierkussens met een wijndecoratie? Bezoek dan de webshop van Mars & More, want daar heb je de keuze uit talrijke sierkussens met wijn decoratie, zoals kussen prosecco, kussen chardonnay, kussen chablis, kussen verdicchio en kussen pinot grigio. Onze kussens zijn echte eyecatchers en zorgen thuis en in de horeca voor een luxe uitstraling en sfeer.

Wijn collectie en decoratie bij Mars & More Wijn collectie en decoratie bij Mars & More
Windlichten met een decoratieve wijnprint Windlichten met een decoratieve wijnprint

Windlichten met wijn decoratie

Om de juiste sfeer te creëren tijdens het ‘borrelen’ mogen onze windlichten met wijn decoratie natuurlijk niet ontbreken. Flakkerende kaarsvlammetjes in een windlicht geven warmte en gezelligheid. Onze windlichten met gekleurd glas hebben unieke wijn decoraties die mooie patronen op muur en plafond toveren.

Nog veel meer wijn decoratie

Naast de vele kussens en windlichten met een wijn decoratie vind je in de uitgebreide wijncollectie van Mars & More nog veel meer accessoires voor sfeervol borrelen, zoals deurmatten en onderzetters met een mooie wijnprint. Als retailer heb je verder de keuze uit een wijnstopper hert, wijnstopper teckel, wijnstopper met hertenkop, wijnstopper met een bij, wijnstopper wild zwijn en een wijnstopper fleur de lis. Ons assortiment wijnkoelers bestaat uit echte eyecatchers, waaronder diverse wijnkoelers hert en wijnkoelers koe. Mars & More maakt elke wijnbeleving compleet!